Mail: kontakt@art-kustik.net - Telefon: 73 70 95 00 

Kan du høre mulighederne?

Alle, der beskæftiger sig med arkitektur, indretning og rumdesign, ved, hvor vigtigt det er at tage højde for akustikken i alle faser at et bygge-, indretnings- eller renoveringsprojekt. Ønsker du at kunne designe rum med god akustik uden at gå på kompromis med den kreative frihed? Så er ART-KUSTIK din leverandør af lydabsorberende elementer.

Artkustik Ikon Klasse A

Klasse-A lydabsorption

Artkustik Ikon Design

Egne motiver og mønstre

Artkustik Ikon Dimensioner

Skræddersyede dimensioner

Artkustik Ikon Tekstil

Stort tekstiludvalg

Artkustik Ikon Farver

Ubegrænset farvepalette

Artkustik Ikon 3d

Tryk med 3D effekt

Artkustik Ikon Pris

Konkurrence-
dygtige priser

Ned med støjen, op med ambitionerne

ART-KUSTIK leverer nemlig specialdesignede og skræddersyede elementer, som skruer ned for støjen, så du kan skrue op for ambitionerne. Vi kan imødekomme alle dimensioner og designkrav såvel som ønsker til materialer, farver og print.

Vi samarbejder kun med de bedste producenter og leverandører i branchen. Derfor kan vi garantere, at det håndværksmæssige niveau såvel som materialernes robusthed er i topklasse, og at elementerne kan modstå mange års brug og slid.

Rum til leg, kreativitet og fordybelse

De fleste rum skal kunne favne mere end en aktivitet – og ofte på samme tid. Hvad enten, du designer et rum til leg, til afslapning, til nye idéer, til effektivitet eller til fordybelse, åbner ART-KUSTIKs fleksible løsninger for et væld af kreative muligheder.

Hos os går akustik og æstetik nemlig hånd i hånd. ART-KUSTISKs lydabsorberende elementer har aldrig kun én funktion, men indgår som en del af det samlede designkoncept. Så giv bare kreativiteten frit løb. Med ART-KUSTIK som partner er akustikken ikke længere et benspænd, men en verden af nye muligheder.

artkustik_akitekter

Book et møde med vores lydspecialist

Denne hjemmeside anvender cookies, så vi kan give dig den bedst mulige oplevelse. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du vores Privatlivs- og cookiepolitik.