Mail: kontakt@art-kustik.net - Telefon: 73 70 95 00 

Erhverv

Hos ART-KUSTIK har vi mange års erfaring med at levere lydabsorberende løsninger til erhvervslivet. Hvad enten, du er indehaver af en butik, en restaurant, et hotel, eller har ansvaret for at indrette jeres kontorlokaler, så alle har mulighed for at fordybe og koncentrere sig, kan vi møde dine specifikke krav.

Nogle rum kan være særligt svære at støjreducere for eksempel på grund af materialerne eller rummets arkitektoniske form. Men i ART-KUSTIKS’ verden er alt muligt. Vi har udtænkt et væld af innovative lydabsorberende løsninger og designs, som kan implementeres i rum, som ellers ville være udfordrende at støjreducere. Så giv dine ansatte, kunder eller klienter den allerbedste gave: En verden af luksuriøs ro.

Artkustik Ikon Klasse A

Klasse-A lydabsorption

Artkustik Ikon Design

Egne motiver og mønstre

Artkustik Ikon Dimensioner

Skræddersyede dimensioner

Artkustik Ikon Tekstil

Stort tekstiludvalg

Artkustik Ikon Farver

Ubegrænset farvepalette

Artkustik Ikon 3d

Tryk med 3D effekt

Artkustik Ikon Pris

Konkurrence-
dygtige priser

Kontor

I åbne kontorlandskaber, hvor mange kollegaer skal arbejde samtidig, kan akustikken nemt blive dårlig og have negative konsekvenser for koncentrationen. Med lydabsorberende loft- og vægelementer og kontormøbler af stærke og lydabsorberende materialer, kan du skrue ned for støjen og op for arbejdsglæden på jeres arbejdsplads.

ART-KUSTIK leverer individuelt fremstillede elementer og møbler, som matcher netop jeres rum og behov. Vores konsulenter kan hjælpe jer med at designe lydabsorberende telefonarbejdspladser, afslapningszoner eller mødesteder i smukke og stærke materialer og former, som forhindrer lydrefleksion og lydovertryk og forbedrer den samlede rumakustik.

ART_KUSTIK_RAUMBILD_03
ART_KUSTIK_RAUMBILD_07

Kontor/møderum med glasvægge

Der findes mange muligheder for at forbedre akustikken i et kontor- eller mødelokale. I lokaler af glas eller andre glatte materialer, hvor der ikke kan monteres vægplader, er en akustik-søjle en oplagt løsning. ART-KUSTIKs lydabsorberende søjler fås i forskellige dimensioner og i et væld af smukke designs, som både pynter i hjørnet, skaber en behagelig atmosfære og gør arbejdsdagen mere effektiv.

Restaurant

Mad nydes som bekendt ikke kun med smagssansen. Men vi forbinder også restaurantoplevelser med hygge med venner og familie. Det kræver, at vi kan høre og forstå, hvad de siger. Med ART-KUSTIKs lyddæmpende elementer kan du skabe smukke, behagelige og rolige rum, hvor dine gæster kan nyde maden såvel som selskabet uden behov for at hæve stemmen. 

Artkustik-Wall-Panel-bedruckt
ART_KUSTIK_RAUMBILD_14-Kopie

Reception

Den største luksus er lyden af ro. Uanset om dine hotelgæster er på forretningstur, bryllupsrejse, eller på et tiltrængt afbræk fra hverdagen, fortjener de en rolig og afstressende atmosfære, hvor der er plads til at koble af og nyde øjeblikket. Med ART-KUSTIKs lyddæmpende elementer går støjreducering og smukt design hånd i hånd. Så tænk akustikløsninger ind i din indretning, og forkæl dine gæster med elegant ro.

Denne hjemmeside anvender cookies, så vi kan give dig den bedst mulige oplevelse. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du vores Privatlivs- og cookiepolitik.