Mail: kontakt@art-kustik.net - Telefon: 73 70 95 00 

Offentlige rum

God akustik er essentiel for vores velbefindende i et rum. Uanset om det drejer sig om hospitaler, klinikker, koncertsale, boligbyggeri, daginstitutioner, skoler, kontorer, produktionslokaler eller kantiner, skal lokalernes støjmæssige og akustiske indeklima være afstemt med alle hverdagens funktioner. Mange institutioner er af ældre dato og bygget i materialer, som ikke understøtter et sundt lydmiljø. Det kan vi hjælpe med. De lydabsorberende elementer fra ART-KUSTIK er fleksible, elegante og lette at montere i alle slags rum.

Artkustik Ikon Klasse A

Klasse-A lydabsorption

Artkustik Ikon Design

Egne motiver og mønstre

Artkustik Ikon Dimensioner

Skræddersyede dimensioner

Artkustik Ikon Tekstil

Stort tekstiludvalg

Artkustik Ikon Farver

Ubegrænset farvepalette

Artkustik Ikon 3d

Tryk med 3D effekt

Artkustik Ikon Pris

Konkurrence-
dygtige priser

Børnehaver & vuggestuer

Børnehaver, vuggestuer og skoler er fulde af liv. Heldigvis. Men dårlig akustik kan påvirke arbejdsmiljøet for personale såvel som børnenes trivsel og udvikling. Med lydabsorberende elementer fra ART-KUSTIK kan du skabe rum til leg, liv, fordybelse og læring i et klima, der er behageligt for både børn og voksne. Vi tilbyder elementer med aftagelige stoffer, som kan vaskes ved 60 grader celsius – på den måde behøver du ikke at bekymre dig om snavs og pletter, som er uundgåeligt i et rum fuld af små børn.  

Artkustik-Wall-Panels-Kante-Slash
ART_KUSTIK_RAUMBILD_04

Skoler & uddannelsesinstitutioner

Mange skoler har åbne fællesarealer, store lokaler og ikke mindst klasseværelser, hvor eleverne skal kunne koncentrere sig og finde ro. Men i alle rum er støjniveauet ofte højt, og det har konsekvenser for indlæringen. Med lydabsorberende elementer fra ART-KUSTIK kan du reducere støjen i store rum og samtidig gøre noget ud af udsmykningen. Vi leverer nemlig akustiske plader i skræddersyede dimensioner med mulighed for egne motiver og tryk.

Sygehuse

Ro og hvile er et vigtigt vilkår for optimal helbredelse. ART-KUSTIKs lydabsorberende elementer kan sikre, at der er gode rammer for ro og hvile – både i fællesrum og stuer med flere patienter. På baggrund af en gennemgang af bygningen kan vores konsulenter designe en løsning, der dæmper støj og forbedrer den samlede rumakustik og samtidig tager højde for vigtige faktorer som omgivelser, hygiejne og slitage.

ART_KUSTIK_RAUMBILD_13n

Denne hjemmeside anvender cookies, så vi kan give dig den bedst mulige oplevelse. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du vores Privatlivs- og cookiepolitik.